DECÀLEG  DEL COMERÇ LOCAL: 10 RAONS PER A CONFIAR EN EL COMERÇ D’ALCÀSSER

1.- Mantenen viu el poble i fan que els carrers lluïsquen més animats, amb aparadors adornats, i milloren la imatge de l’entorn on vivim.

2.- Comprar a les botigues de proximitat contribueix a millorar el nostre entorn, ja que amb la seua activitat es generen ingressos locals que tornen a  repercutir directament en millorar el teu poble i el teu carrer.

3.- Els xicotets comerços fomenten la producció i distribució dels productes de la nostra terra i per tant generen llocs de treball al nostre territori.

4.- No per ser xicotets són menys competents. Són negocis especialitzats i professionals, la majoria compten amb molts anys d’experiència i han passat de generació a generació, sent negocis familiars i tradicionals del nostre poble, que s’han adaptat molt bé a les noves tendències dels consumidors: difusió en xarxes socials, comandes telefòniques i per WhatsApp, repartiment a domicili, etc.

5.- Una cosa molt important: el comerç de proximitat és SOSTENIBLE amb el medi ambient! No necessites agafar el cotxe! Pots comprar còmodament mentre passeges.

6.- Estimulen la creació d’ocupació pròxima a tu, són persones que coneixes de tota la vida i és possible que un familiar o amic treballe amb ells, directa o indirectament.

7.- El suport al comerç local produeix un efecte multiplicador, perquè fomenta l’obertura de nous negocis i atrau més persones i riquesa per al nostre poble, que reverteix en tu com a veí i veïna d’Alcàsser.

8.- Són una important font d’auto-ocupació, i acudint a comprar a les botigues que tenim a prop ajudem a complir un somni a tots aquells emprenedors que un dia van decidir arriscar el seu patrimoni per a crear el seu propi negoci.

9.- Un carrer amb activitat comercial augmenta el valor immobiliari de la teua vivenda i al mateix temps contribueix a humanitzar el nostre poble. Evitem convertir-nos únicament en una “ciutat dormitori”.

10.- L’oferta del xicotet negoci és més competitiva del que penses. Pots trobar tot el que busques, amb una atenció personalitzada i un assessorament immillorable per a l’elecció de la teua compra.