AECA

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS D'ALCÀSSER – AECA: EL PODER DE LA UNIÓ

Des de fa temps es parla molt sobre la liberalització d’horaris comercials, del domini de les grans superfícies, de les compres online, sobretot perquè pot perjudicar els comerços més xicotets i afavorir als grans.

No volem entrar en aquest debat perquè entenem que cada poble i cada comerç pot tindre una opinió sobre aquest tema en funció de les seues circumstàncies: sector, competidors, antiguitat del negoci, superfície, grandària de l’equip de treball, etc… Però sí que volem ressaltar la importància de la UNIÓ ENTRE COMERCIANTS quan es tracta d’adquirir poder per a negociar aquests i altres assumptes, defensant el millor a la majoria del sector.

En aquests últims anys l’Associació de Comerciants d’Alcàsser AECA ha anat cobrant major visibilitat i força perquè ens hem adonat dels avantatges que suposa unir-se per als nostres xicotets negocis.

Sí, és cert que s’han de fer  reunions, robant-li temps al propi negoci i a la família, i que moltes vegades el millor per al meu negoci no és sempre el millor per a la majoria, però també és cert que només ESTANT UNITS podem defensar els nostres interessos comuns, a més d’uns altres beneficis com:

TENIM MAJOR PODER DE NEGOCIACIÓ

Amb les institucions públiques, que ens escoltaran amb més atenció. També amb els proveïdors, amb els qui podem negociar preus o condicions més favorables quan estem units.

PODEM COMPARTIR CONEIXEMENT

No és que anem a compartir la raó de ser del nostre comerç o el que ens diferencia dels nostres competidors, però en grup sempre sorgeixen millors idees per a promocionar el poble i els nostres comerços, com ser innovador i fins i tot és normal que sorgisquen sinergies i col·laboracions entre diferents sectors.

ÉS MÉS FÀCIL MINIMITZAR COSTOS

Hi ha moltes despeses que podem compartir i unes certes inversions que són impossibles d’assumir per a un xicotet comerç. No obstant això, units, podem aspirar a altres metes: des de la il·luminació de Nadal o cursos de formació fins a sistemes de fidelització o estudis sobre el consumidor, que a nivell individual no ens podem permetre pagar.

TENIM  UNA IMATGE DE MARCA: AECA

Una imatge de marca pròpia sempre ens beneficia. El consumidor coneixerà els valors de la nostra associació i s’interessarà més per la nostra labor, per les nostres campanyes i per conèixer cada comerç. Podem, a més, compartir els costos d’estar en les xarxes socials, de tindre una web en comú o d’altres accions de publicitat i animació que beneficiaran a tots els comerços.

ASSOCIA’T!

En AECA treballem pel benestar de l’activitat comercial d’Alcàsser, per la supervivència i millora diària del comerç local, col·laborant per a debatre i gestionar les polítiques comercials.

Sabem que queda molt per fer, però anem per bon camí.

CONTACTA AMB NOSALTRES!! 

Si tens dubtes o necessites ajuda, pots contactar amb nosaltres a través del formulari d’aquesta web.

I recorda que els teus comentaris sempre són benvinguts i ens ajuden a millorar.

 

Per a formar part de l’Associació de comerciants d’Alcàsser només has d’omplir la fitxa d’adhesió següent i enviar-la per correu electrònic a csorio@alcasser.es

Aula de Dinamització Empresarial i Comercial d’Alcàsser 
c/Sant Antoni 40, 46290 Alcàsser