F.A.Q.

PREGUNTES FREQÜENTS

Què és Comprar En Alcàsser?

Descobreix quina és la finalitat d'aquest projecte i l'equip darrere d'aquesta iniciativa.

Condicions d'utilització

Coneix qui pot fer ús d'aquesta plataforma i quina és la responsibilitat i compromis que adquireix al fer ús de la mateixa.

Creació d'un nou usuari

Imprescindible per poder crear, administrar i gestionar el contingut dels negocis, però opcional per a qui només vol consultar informació.

Modificar dades d'usuari

Per a aquelles persones que ja tinguen creat un perfil d'usuari però necessiten realitzar alguna modificació del seu perfil.

Reclamar la propietat d'un negoci ja existent a la plataforma

Tots els comerços locals han sigut ja donats d'alta a la plataforma per l'equip administrador. Si ets tu el propietari o propietària del negoci, no has de crear una nova pàgina: només cal reclamar la propietat de la ja existent.

Modificar el contingut d'una pàgina de negoci

Els propietaris de cada negoci poden accedir, gestionar, modificar i administrar la seua pàgina i la informació que es mostra per al seu comerç.

Donar d'alta un nou negoci

Si el teu negoci no apareix a la base de dades de la plataforma, pots crear una nova pàgina per donar-lo d'alta i incloure'l a la plataforma.

Solució de problemes

Si trobes qualsevol problema o tens dubtes, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem.

QUÈ ÉS COMPRAR EN ALCÀSSER?

L’Ajuntament d’Alcàsser i la seua Agencia de Desarrollo Local posen a la disposició del comerç local una nova iniciativa per a visibilitzar i potenciar el comerç de proximitat.

Comprar en Alcàsser és un directori web que classifica i facilita l’accés a la informació, productes i dades de contacte dels comerços locals amb la finalitat de generar noves vendes i clients i crear un pla de presència digital i millora de la visibilitat i potencial del comerç de proximitat.

Aquest directori web és una plataforma col·laborativa, on el propietari o propietària de cada comerç pot ampliar, modificar i administrar el contingut de la pàgina creada per al seu negoci, així com interactuar amb els seus clients i usuaris del portal, o accedir a informació estadística de visites a la seua pàgina.

Tornar a l’inici

CONDICIONS D'UTILITZACIÓ

El servei és completamente gratuït i no comporta cap tipus de cost per a l’usuari.

No obstant això, el propietari o propietària de cada comerç es responsabilitza de la veracitat de les dades publicades a la seua pàgina dins del portal, i es compromet a no publicar contingut inapropiat o no relacionat amb el seu propi negoci.

Tornar a l’inici

CREACIÓ D'UN COMPTE D'USUARI

Per tal de poder administrar una pàgina de comerç dins de la plataforma, és necessari primer crear un compte d’usuari.

Amb el compte d’usuari, podràs:

  • Interactuar amb les pàgines de la plataforma
  • Interactuar amb altres usuaris de la plataforma
  • Vincular i administrar una o més pàgines de la plataforma

Per poder crear el compte, només cal fer clic a l’apartat “Registrar-se” que trobaràs a la part superior dreta de la pàgina web, o també fent clic en el següent enllaç i emplenant la columna de la dreta, a l’apartat “Crear un nou compte”: https://www.comprarenalcasser.es/my-account/

El següent pas és introduïr una adreça de correu electrònic vàlida.

Aquesta adreça será utilitzada per a connectar-se posteriormente a la plataforma, i també per a rebre informació i notificación relativa a la pàgina.

En qualsevol cas, l’adreça de correu romandrà sempre privada; no será visible per a la resta d’usuaris.

Ara només cal fer clic a l’apartat “Registrar-se”.

També rebràs un correu electrònic de confirmació amb una contrasenya temporal creada per al teu compte.

No obstant això, l’accés a la pàgina és automàtic i ja estaràs connectat/ada i podràs accedir a tots els serveis de la plataforma.

Podràs canviar la teua contrasenya més endavant.

Tornar a l’inici

MODIFICACIÓ D'UN COMPTE D'USUARI

Una vegada registrat i connectat el teu compte, pots editar-lo al menú que trobaràs dalt a la dreta amb el teu nom d’usuari. Només hauràs de fer clic en l’opció “Informació Del Compte”.

Emplenar aquesta informació és opcional, però et permet completar el teu perfil com a usuari amb les teues dades personals: nom, adreça de correu electrònic, nom públic, xarxes socials…

També et permetrà canviar la teua contrasenya temporal que hauràs rebut al correu electrònic i triar la que desitges.

Emplenar aquesta informació és opcional i no és requisit indispensable per poder gestionar el contingut d’una pàgina de negoci.

Tornar a l’inici

RECLAMAR LA PROPIETAT D'UNA PÀGINA EXISTENT

Una vegada tingues el teu compte d’usuari creat i connectat a la pàgina, podràs sol·licitar la propietat de qualsevol dels negocis existents i actius a la plataforma.

Reclamar la propietat d’un negoci existent és necessari per poder administrar-lo, publicar contingut i modificar el ja existent. Pots administar diferents pàgines de negoci des d’un mateix compte d’usuari, però la propietat del negoci es validarà prèviament amb l’equip administrador de la plataforma.

El primer pas és trobar la pàgina del teu negoci. A excepció d’error, tots els comerços de proximitat de la ciutat han sigut ja donats d’alta a la plataforma amb la informació més bàsica i fundamental.

Per trobar el teu negoci, dirigeix-te a la pàgina principal: www.comprarenalcasser.es i utilitza el buscador. Nosaltres, per fer la prova, utilitzarem com a exemple el cas del comerç “MICROMERCA”.

Després d’introduïr el nom del teu comerç al buscador, o navegant per les diferents categories de la pàgina, fes clic en la pàgina corresponent al teu negoci.

Una vegada dins de la fitxa del teu comerç, per tal de sol·licitat la propietat de la pàgina i poder administrar el contingut, només has de fer clic al botó “Reclamar propietat” que apareix en les opcions del negoci.

A continuació s’obrirà una nova pàgina on podràs triar el tipus de publicació que vols per a gestionar el teu negoci.

Com que la plataforma és gratuïta, només existeix una única opció. Per tant, tria utilitzar l’única opció disponible fent clic al botó de baix, amb la fletxa per a continuar.

Fent clic ací, l’equip administrador de la plataforma COMPRAR EN ALCÀSSER rebrà la teua sol·licitut per a gestionar aquesta pàgina. Hauràs d’esperar fins que es valide manualment la teua sol·licitut, i és possible que ens posem en contacte amb tu per garantitzar que ets l’autèntic propietari o propietària del comerç.

També rebràs un correu de confirmació.

La pàgina et mostrarà també l’estat de la teua sol·licitud. Fins que l’equip administrador no verifique manualment la teua propietat, no podràs fer cap altra modificación.

Hauràs d’esperar, però generalmente les sol·licituts es tramiten en menys de 24 hores.

Tornar a l’inici

MODIFICAR I GESTIONAR UNA PÀGINA EXISTENT

Després de que un administrador valide la teua sol·licitud, apareixerà com a aprobada i rebràs un correu electrònic de confirmació informant-te de que ja tens accés a l’administració de la teua pàgina.

Ara, per poder accedir a la teua pàgina i començar a editar la informació del teu negoci, pots accedir fent clic a l’opció “Els Meus Comerços” que trobaràs dins del menú d’usuari, dalt a la dreta.

També pots accedir directament des de la pàgina https://www.comprarenalcasser.es/my-account/my-listings/

En aquesta pàgina tindràs accés a la gestió de tots els comerços que administres. En la majoria dels casos será només un únic comerç. Per a començar a completar el teu perfil de negoci només has de fer clic en l’opció “Editar”, però ací també podràs accedir a les estadístiques de la teua pàgina, on trobaràs informació relativa a les persones que visiten el teu perfil fent clic en l’opció “Estadístiques”.

Quan faces clic en l’opció d’EDITAR, se t’obrirà un formulari que et guiarà per les diferents opcions i et mostrarà les dades que pots emplenar per a completar el perfil del teu negoci a la plataforma.

Tota informació és opcional; només has d’emplenar aquella que desitges aparega de forma pública. Nosaltres et recomanem emplenar el formulari completamente.

El formulari és intuitiu i pots emplenar-lo i modificar-lo tantes vegades com desitges.

No és necessari emplenar tota la informació en una única vegada; pots anar afegint la teua informació al teu ritme, per apartats, en dies diferents si així ho desitges.

Tota la informació que emplenes en aquest formulari es farà pública a la pàgina del teu comerç i será accessible pels usuaris de la web www.comprarenalcasser.es

Entre les opcions, s’inclou:

   • Nom del comerç
   • Slogan, si al teu negoci utilitzeu alguna frase per definir-vos
   • Descripció, on podràs escriure una breu introducció al teu negoci, la seua historia, a què us dediqueu…
   • Logotip, que a més apareixerà com a icona al mapa geolocalitzador de negocis.
   • Portada, que serà l’imatge de capçalera que apareix en la fitxa del teu negoci. Per defecte apareixerà la façana del teu local.
   • Galeria d’imatges, on podràs mostrar l’interior del teu comerç, fotografies del teu equip, productes, treballs, etc.
   • Correu electrònic, que no es mostrarà públicament però habilitarà un formulari de contacte a la teua pàgina que permetrà als usuaris escriure’t.
   • Telèfon, que apareixerà públicament amb un botó per poder telefonar al teu negoci directament.
   • Pàgina web de la teua empresa
   • Xarxes socials de la teua empresa.
   • Horaris d’apertura de la teua empresa.
   • Ubicació del teu negoci.
   • Classificació del teu comerç. Podràs llistar-te en diferents categories simultàniament.
   • Serveis oferits a triar d’un llistat prestablert.

Una vegada emplenat el formulari amb la informació del teu negoci, fes clic en el botó “Enviar canvis per a revisió”. L’equip administrador de la pàgina revisarà tots els canvis introduïts per a garantitzar que es compleixen amb els terminis i condicions de la plataforma. En menys de 24 hores els teus canvis apareixeran ja publicats a la web.

Tornar a l’inici

DONAR D'ALTA I AFEGIR UN NOU COMERÇ

Una vegada tingues el teu compte d’usuari creat i connectat a la pàgina, podràs donar d’alta un nou comerç a la plataforma i crear una pàgina per al teu negoci.

Pots administar diferents pàgines de negoci des d’un mateix compte d’usuari, però la propietat del negoci es validarà prèviament amb l’equip administrador de la plataforma.

El primer pas és fer clic en el botó que apareix dalt a la dreta en la pàgina principal, “Añadir un nuevo comercio”.

Després, tria el tipus de negoci que vols afegir a la pàgina. Pel momento només existeix una única opció: “Comerç local”. Selecciona aquesta opció fent clic en ella.

A continuació s’obrirà una nova pàgina on podràs triar el tipus de publicació que vols per a gestionar el teu negoci.

Com que la plataforma és gratuïta, només existeix una única opció. Per tant, tria utilitzar l’única opció disponible fent clic al botó de baix, amb la fletxa per a continuar.

 

Quan faces clic en aquesta opció, se t’obrirà un formulari que et guiarà per les diferents opcions i et mostrarà les dades que pots emplenar per a completar el perfil del teu negoci a la plataforma.

Tota informació és opcional; només has d’emplenar aquella que desitges aparega de forma pública. Nosaltres et recomanem emplenar el formulari completamente.

El formulari és intuitiu i pots emplenar-lo i modificar-lo tantes vegades com desitges.

No és necessari emplenar tota la informació en una única vegada; pots anar afegint la teua informació al teu ritme, per apartats, en dies diferents si així ho desitges.

Tota la informació que emplenes en aquest formulari es farà pública a la pàgina del teu comerç i será accessible pels usuaris de la web www.comprarenalcasser.es

Entre les opcions, s’inclou:

   • Nom del comerç
   • Slogan, si al teu negoci utilitzeu alguna frase per definir-vos
   • Descripció, on podràs escriure una breu introducció al teu negoci, la seua historia, a què us dediqueu…
   • Logotip, que a més apareixerà com a icona al mapa geolocalitzador de negocis.
   • Portada, que serà l’imatge de capçalera que apareix en la fitxa del teu negoci. Per defecte apareixerà la façana del teu local.
   • Galeria d’imatges, on podràs mostrar l’interior del teu comerç, fotografies del teu equip, productes, treballs, etc.
   • Correu electrònic, que no es mostrarà públicament però habilitarà un formulari de contacte a la teua pàgina que permetrà als usuaris escriure’t.
   • Telèfon, que apareixerà públicament amb un botó per poder telefonar al teu negoci directament.
   • Pàgina web de la teua empresa
   • Xarxes socials de la teua empresa.
   • Horaris d’apertura de la teua empresa.
   • Ubicació del teu negoci.
   • Classificació del teu comerç. Podràs llistar-te en diferents categories simultàniament.
   • Serveis oferits a triar d’un llistat prestablert.

Una vegada emplenat el formulari amb la informació del teu negoci, fes clic en el botó “Enviar canvis per a revisió”. L’equip administrador de la pàgina revisarà tots els canvis introduïts per a garantitzar que es compleixen amb els terminis i condicions de la plataforma. En menys de 24 hores els teus canvis apareixeran ja publicats a la web.

Tornar a l’inici

RESOLUCIÓ DE PROBLEMES I DUBTES

Si tens qualsevol dubte, detectes un error o necessites ajuda per configurar la teua pàgina a www.comprarenalcasser.es, envia’ns un correu electrònic a: info@comprarenalcasser.es explicant-nos detalladament el problema que tens i el nostre equip es posarà en contacte amb tu per a ajudar-te.

Tornar a l’inici